Resultaten patiënttevredenheidsonderzoek – Huisartsenpraktijk de Tsjasker – Witmarsum

Welkom op de website van Huisartsenpraktijk de Tsjasker

Huisartsenpraktijk De Tsjasker bevindt zich op de Tsjasker 9 te Witmarsum en is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur.

Telefonisch zijn we op werkdagen tussen 16.00-17.00 alleen voor spoed bereikbaar.

Tijdens avond-, nacht- en weekenddiensten en op feestdagen kunt u voor spoedeisende zorg terecht bij de Dokterswacht Friesland: 0900 1127112 (€ 0,10 per minuut)

Coronaprik najaar
Via dit bericht brengen wij de coronaprik nog even onder uw aandacht.
Indien u een oproep voor de griepvaccinatie ontvangt, dan valt u in de doelgroep die dit jaar een coronaprik bij de GGD mag halen?

  • Bent u geboren in 1963 of eerder? Dan krijgt u een persoonlijke uitnodiging per post.
  • Als u tussen 1964 en 2005 bent geboren ontvangt u geen brief, maar kunt u zelf een afspraak maken.
    Dit kan vanaf 16 oktober via www.planjeprik.nl of als u geen DigiD heeft via 0800-7070
Huisartsenpraktijk de Tsjasker
De Tsjasker 9 8748 DV Witmarsum

Terug naar overzicht

Resultaten patiënttevredenheidsonderzoek

In 2021 hebben we 1741 patiënten benaderd met de vraag een online enquête in te vullen. Maar liefst  30% van deze groep hebben de enquête ingevuld. Hartelijk dank hiervoor.

Gemiddeld gaf u ons een 7.5. Een prachtig resultaat.

Positief bent u over onze assistentes die goed en aandachtig luisteren en de tijd voor u nemen. Daarnaast geven de huisartsen een begrijpelijke samenvatting van uw situatie, hebben ze voldoende tijd voor u en heeft u vertrouwen in de deskundigheid van de huisarts. Tevens vindt u dat er voldoende medicatie op voorraad is, ervaart u ruime afhaaltijden van de apotheek en bent u tevreden over de uitleg van de werking van medicatie.

Minder positief bent u over het gegeven dat een gesprek aan de balie hoorbaar is in de wachtkamer. Een aparte gespreksruimte zou u op prijs stellen. Daarnaast wenst u een gesprek over de bijwerkingen en het gewenste resultaat van een medicijn.

Wij realiseren ons dat de balie in onze hal niet afgesloten is. We proberen zoveel mogelijk privacy gevoelige gesprekken in een aparte ruimte te voeren. Echter is dit niet altijd haalbaar, omdat alle ruimtes in gebruik zijn. Heeft u een privacygevoelige vraag? Schroom niet de assistente te vragen het gesprek in een kamer te voeren.

De ontevredenheid over het gesprek over bijwerkingen en resultaat van een medicijn hebben we ter harte genomen. In januari van dit jaar hebben de assistentes een training “tweede uitgifte gesprek” gevolgd, waarbij juist dit onderdeel ter sprake kwam.

Publicatiedatum: 14-02-2022